fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Första December 2010.

Jaha så är det december då, den här månaden på året brukar alltid ge mig ångest. Mest för att jag helt enkelt tycker att det SUGER bokstavligt talat att ett år försvunnit, det är vinter och att ja JAG gillar inte december helt enkelt.
Folk blir alltid så arga när man gnäller på vintern typ “ÅH sluta, var glad för snön osv”. Det är liksom helt tabu och fult att ogilla kyla i det här landet. Här ska man älska -20 grader och njuta men FAN ta den  jävlen som påstår att sommaren är underbar och njuter varje sekund och värre upp du får ABSOLUT inte under några som helst omständigheter klaga på dom som klagar på sommaren.

Jag personligen gnäller hur mycket jag vill på kylan, jag hatar vintern och blir alltid lite nedstämd och sentimental under den här tiden, tycker att livet sugen får livskriser och vägrar gå ut. Vill inte handla kläder för VEM fan ska se dom och sånt där. Jag är ingen WOOOOHO de är vintermänniska men jag är desto mer sommarmänniska men jag skulle aldrig för mitt liv få för mig att attackera folk som ogillar sommaren bara för jag älskar den, ändå ska jag behöver få vet att jag MÅSTE älska vinten annars är jag en bitter surfitta. Men visst det kan vara vara kunde inte bry mig mindre.

William öppnade första luckan idag, han gillar den här årstiden i alla fall. Nya julkalendern verkar väl så där. Tyckte förra årets var helt okej men inget slår Sunes Jul och mysteriet på Greveholm, alla efter de har bara varit bajs rent ut sagt. Tycker dom är så vad ska man säga överdrivna? Dåliga skådespelare och massa sånt, men William tycker om det och DE är verkligen det viktigaste.

I morse klockan kvart över sju ringde det på dörren här, öppnade då stod målaren där och undrade om det var okej att börja fixa rummet redan imorgon. VISST går de bra, skönt att få det gjort liksom, så nu är det vad som står på schemat för imorgon. Williams tapeter rivs ner och han får NYTT och massa fint istället. Ska bli underbart! Tog bild på tapeterna så ni får före och efter resultat sen, alltid kul att visa.

Fast nu ser hemmet förskräckligt ut, grejer över allt och jag är är miss pedant liksom *hehe*.

Öppnas

Choklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: