Dag 12 – I min handväska

HAHA, jag tänkte när jag såg detta HJÄLP. För min handväska tillhör den högst okvinnligaste delan av mig. Dels är jag totalt intresserad av väskor, jag använder det av praktiska skäl att ha något att stoppa plånboken i samt slänga alla kvitton och ibland böcker jag använder i skola i. Jag är inte alls den där tjejen som har parfymer, deos och smink i handväskan. Nej min handväska består av oreda något som inte alls förekommer i mitt hem annars. Vet att det brukar stå att man kan läsa av människor genom att kolla i deras handväskor samt badrumsskåp? Det är en myt i mitt fall, mitt badrumsskåp är fullt med diverse kroppsvårds grejer som jag proppat in så dom lätt ramlar ut, och min väska ser lika ut. Igen proppad med diverse skit. Plåster brukar jag dock ha i plånboken och min medicin när jag tänker på det.

1 – Oxis för astman
1 – Plånbok
1 ask plåster
1 – kvitton från diverse handlade

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

4 thoughts on “Dag 12 – I min handväska

 • 2 december, 2010 at 15:17
  Permalink

  Du är lite som mej då märker jag. Det är oftast en enda röra i min oxå. Har knappast smink & sånt heller i min väska. Utan mer “bra ha” grejer som kan komma till användning.. :p (vilket det dock sällan gör) Likaså i badrumsskåpet. Ingen vidare ordning där. Tur man har dörr & inte bara en hylla, så folk inte ser hur det ser ut. 😀

  Reply
  • 2 december, 2010 at 15:39
   Permalink

   KackMarie – HAHA eller hur :-p . Jag orkar inte bry mig om sånt 😉

   Reply
 • 2 december, 2010 at 22:07
  Permalink

  Hmm, önskar jag hade så där lite i mina väskor också :-S Fast du kanske är som jag och har ca 100 kvitton liggandes i den..

  Kul att hitta till en till som gör utmaningen 🙂

  Reply
  • 6 december, 2010 at 11:06
   Permalink

   Liw – Hehe ja, min väska är full med sånt. Förstår inte varför man sparar alla kvitton hehe.

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: