Questions & Answers Dag 12 – I min handväska
Questions & Answers

Dag 12 – I min handväska

HAHA, jag tänkte när jag såg detta HJÄLP. För min handväska tillhör den högst okvinnligaste delan av mig. Dels är jag totalt intresserad av väskor, jag använder det av praktiska skäl att ha något att stoppa plånboken i samt slänga alla kvitton och ibland böcker jag använder i skola i. Jag är inte alls den där tjejen som har parfymer, deos och smink i handväskan. Nej min handväska består av oreda något som inte alls förekommer i mitt hem annars. Vet att det brukar stå att man kan läsa av människor genom att kolla i deras handväskor samt badrumsskåp? Det är en myt i mitt fall, mitt badrumsskåp är fullt med diverse kroppsvårds grejer som jag proppat in så dom lätt ramlar ut, och min väska ser lika ut. Igen proppad med diverse skit. Plåster brukar jag dock ha i plånboken och min medicin när jag tänker på det.

1 – Oxis för astman
1 – Plånbok
1 ask plåster
1 – kvitton från diverse handlade

4 Comments

  1. Du är lite som mej då märker jag. Det är oftast en enda röra i min oxå. Har knappast smink & sånt heller i min väska. Utan mer “bra ha” grejer som kan komma till användning.. :p (vilket det dock sällan gör) Likaså i badrumsskåpet. Ingen vidare ordning där. Tur man har dörr & inte bara en hylla, så folk inte ser hur det ser ut. 😀

  2. Hmm, önskar jag hade så där lite i mina väskor också :-S Fast du kanske är som jag och har ca 100 kvitton liggandes i den..

    Kul att hitta till en till som gör utmaningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: