William till mig:Mamma hur gammal är du?
Jag svarade 26.
William: ÄR man vuxen då? (Aningen chockad)
Jag – Mmm, vad då tycker du inte att jag är vuxen?
William: NEJ du är inte vuxen det är man först när man är 80!

10 kommentarer

  1. Malle – Hehe han tycker man är gammal då, gammal = vuxen. Tycker dock de är rätt smart för det är svårt det där med vuxen, man blir myndig men vet i fan om man är vuxen för de? 🙂

   1. Jo, det resonemanget håller ju förvisso 🙂 Men det är väl mer en underkategori till vuxen.
    Ja, det är svårt! Tindra frågar ofta om det där tex: Hur gammal är moster S när jag är..? Är hon vuxen då? Är jag vuxen då? När blir man vuxen?
    Sen har hon nog kommenterat någon gång och funderat på om jag verkligen var vuxen när jag vart gravid med henne 😛 Var ju 18 då.

    1. Malle – Verkligen, jag tyckte själv jag var vuxen när jag var 14-15 visste allt osv. Idag när jag är tjugosex känner jag mig vuxen ibland men ibland så liten ändå. Konstigt, ändå har jag levt ett vuxet liv sen jag var 17 och flyttade hemifrån. Var ju nitton när jag blev gravid med William och haft barn egentligen hela mitt “vuxna” liv. Men nu vid tjugosex känner jag mig inte alls vuxen jämt utan kan känna mig skit liten vid vissa tillfällen. Som föräldramöten eller annat *hehe*. Skumt :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: