Dag 13 – Den här veckan

Hmm den här veckan? Jag skriver ju om vad som händer varje dag men ja den här veckan? Det är skit kallt i Falun igår var den runt -18 och tro mig jag ville typ dö fryslort som jag är. Jag har pluggat, glott på the vampire dairie och även roat mig kungligt med att softa.

Nya tapeter är på gång i Williams rum och idag var  det kyrkan där han uppträdde. Ska till Carola på sexparty imorgon men sen blir det hemgång. Första veckan i december håller på och William är super glad och räknar ner till julafton. Imorgon ska jag och Björn till Borlänge och köpa julklappar.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

One thought on “Dag 13 – Den här veckan

  • 3 december, 2010 at 21:58
    Permalink

    Haha! Kul dom där =)

    Sv: Du skrev aldrig mailen. Men vi kan ta det imorgon då jag är lite piggare. Har jobbat långa dagar utan att knappt sovit. Trött

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: