Questions & Answers

Dag 13 – Den här veckan

Hmm den här veckan? Jag skriver ju om vad som händer varje dag men ja den här veckan? Det är skit kallt i Falun igår var den runt -18 och tro mig jag ville typ dö fryslort som jag är. Jag har pluggat, glott på the vampire dairie och även roat mig kungligt med att softa.

Nya tapeter är på gång i Williams rum och idag var  det kyrkan där han uppträdde. Ska till Carola på sexparty imorgon men sen blir det hemgång. Första veckan i december håller på och William är super glad och räknar ner till julafton. Imorgon ska jag och Björn till Borlänge och köpa julklappar.

1 Comment

  1. Haha! Kul dom där =)

    Sv: Du skrev aldrig mailen. Men vi kan ta det imorgon då jag är lite piggare. Har jobbat långa dagar utan att knappt sovit. Trött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: