Jag måste säga att jag blir så imponerad av William. Dom jobbar med teman i skolan och just nu arbetar dom med temat “Jag har en dröm” i och med det temat har William lärt sig massor. Det är så roligt att som mig som mamma och se hur William kan saker som inte ens jag kan *hehe*. Alltså jag vet ju vilka Nobel, Bell, Linné, Selma Lagerlöf, Carl Larsson osv är, men det är massor av det som William berättar som jag faktiskt inte hade en aning om och han är så intresserad. I alla fall på vägen hem från kyrkan säger William och pekar på en gräsplätt precis bredvid fängelset och säger “DÄR stod Selma Lagerlöf’s hus” och sen pekar han över på andra sidan där det står ett rött hus och säger, OCH delar av de huset är från Selma Lögerlöfs hus. Där stod jag tjugosex år och såg på min sexåriga son med beundran. VAD mycket han kan min lilla pojke. Tiden går så fort och du lär dig för varje dag som går. Tänk att den lilla hand som greppade min som nyfödd nu börjar att släppa handen mer och mer och söka kunskap för att bli vuxen, det är såna stunder när jag ryser vännen för jag känner mig så lycklig att just jag fick bli mamma till dig.

William står på den mark där Selma Lagerlöfs hus en gång stod.

William framför huset där det finns delar kvar från Selma Lagerlöfs hus på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: