Kläder

Paket och morgonrutch

Gick ner och lämnade William och begav mig sedan iväg till Ica supermarket där jag hämtade mitt house of lola paket. Så fina kläder, fick strumpor också eftersom jag handlat för de priset. Ni ska få se kläderna senare. William har också fått därifrån som hans farmor köpt så det får ni se på julafton.

Annars då? Jag börjar inse varför jag så sällan går ut också. Det är inte min grej, dagarna efteråt blir jag alltid deprimerad något som gör mig mindre glad, jag hatar deppkänslor. Även om det inte händer något speciellt (eller ibland händer det) så har alkoholen den inverkan på mig att göra mig jävligt ledsen.

Nä slutdeppat här chattar med supporten på one.com och hoppas målaren ska bli klar med Williams rum idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: