Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 16 – Min första kyss

HAHA tänkte jag när jag läste detta?

Kyss vad menas med det, hångel med tungan eller puss?

Jag skriver dom jag räknar på riktigt. Första pussen (på munnen) var med en kille jag gick på lekis, skolan samt fritids med. Vi lekte mer eller mindre varje dag och en dag tog han min hand och vi sprang ifrån fröknarna kröp in bakom några buskar och där började vi pussas. Jag minns hur kär jag var på ”barnvis” liksom. Hehe.

Sen var det väl nån gång ryska posten med långtradare men de räknas inte tycker jag.

SEN då till den som jag räknar som min första kyss, jag var 15 år och kände mig skit gammal som inte kysst någon på riktigt eller ja hade ju som sagt långtradare från skolan och pussar i buskar osv men ingen riktig. I alla fall jag tuggade jenka och träffade den här killen, egentligen var det ett misstag rakt igenom för jag gick för långt med den killen på en gång mer eller mindre. Fyllor ni vet… Vi satt i alla fall på ett staket och ja sen började vi väl strula. Efter de har jag strulat med otåliga människor och inte brytt mig det minsta. Det där med första kyssen är mest jaha för mig, en kyss kan jag i princip ge vem som helst. *hehe*

6 Comments

  1. Jag ska också skriva om den där fördömda kyssen, jag vet inte ens när det kan ha varit. Får se om jag lyckas komma på det under dagen..

  2. Suttit & funderat ett tag, men själv kommer jag inte alls på när första pussen var. Jisses, lär inte ha vart nå positivt minne eftersom man glömt det.. Haha Men första kyssen, eller hångel eller vad man nu ska kalla det var jag 12 iaf. Det minns jag, men det var knappast ngt positivt det heller.. 😀

    Svar: Då följer du en del serier me andra ord. Tror inte jag sett ngn av dom du nämnde.
    Förut kommenterade du detta me magar kommer jag på nu, gravida alltså. Är lite lustigt med sånt, för alla säger så olika om min mage. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.