Jag är knäpp men vissa dofter gillar jag i massor. En sån doft är ny tapetserat, det luktar super gott från Williams rum där det nu sätts upp vida tapeter. jag gillar dom i massor och kikar man dit blir det en helt annan stämning i luften det luktar vad ska jag kalla det HEMMA. Jag är helt enkelt kär i vitt, vita tapeter i hela hemmet och när det är vitt så känns det som jag är hemma det är fint det är BRA.

En annan sån där lukt jag gillar är bensin och spolarvätska, när rutorna tvättas så sniffar jag länge och väl i bilen för det luktar så gott. Jag kanske inte gillar såna dofter som andra gillar men jag lovar att jag tycker det luktar 100x godare en karl parfym. Kanske hänger dessa dofter ihop med vad jag dras till för form av män? Jag gillar liksom när det luktar arbete om karlar. Killar som jobbar med bilar eller meckar, eller ja en händig karl liksom. Kanske inte direkt vad man bör säga i dagens samhälle att man gillar händiga karlar, tyvärr strider det lite emot allt vad man får tycka. Man ska inte förvänta sig att alla män ska kunna göra saker i hemmet (vilket visserligen är sant), men tyvärr vill jag nog att karln ska vara händig, det är inte kul att fixa allt själv även om jag lätt skruvar ihop Ikea-möbler och sätter upp tavlor på väggen. Jag vill ändå väldigt gärna att mannen gör sakerna också.

Så jag antar att lite arbete och skitiga karlar är mitt VILL ha.

19 kommentarer

 1. Jag kan bara hålla med bensin och spolarvätska är bland det godaste dofterna jag vet.. Och doften av vissa träd, helst nysågad gran 🙂

  SV: Det är ju en balans och jag som från början bloggade med mycket mer åsikter har tyvärr blivit ganska mesig och kör mitt vardags/mamma/jobbet/studeier tjat. Men jag ärlig och bjuder på min vardag som den är, inte bakom en fasad eller med mina barn som reklampelare för en massa företag..

 2. Inte är du ensammen om att tycka om doften av bensin & spolarvätska. Jag är lika knäpp.. :p Likaså med händiga karlar. Finns väl inget som riktigt är så tändande som det.. 😀 När de skruver biler eller snickrar & har sej.. Mmmm.. :p

 3. hejsan.

  Jag har för inte en så lång tid sedan öpnnat en smyckesida.
  Allt från, ringar, halsband och armband.

  Kika in vet jag. En perfekt julklapp.

  MVH Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: