Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Questions & Answers

Dag 27 – Min favoritplats

Det ena är hemma i hemmet under en filt med en mysig skål godis och gos med William i soffan till en disney film. Den lilla stunden i soffan är helt ovärderlig, fredagsmyset med oss två och sittandes där och bara njuta av en ledig kväll och vet att det inte är någon stress inför morgondagen utan fredagslugnet har kommit över oss.

En annan favoritplats får bli i min säng. Jag älskar att lägga mig i sängen på kvällen och vet att jag ska få sova. Om så bara för några timmar trivs jag så sjukt bra med den där gnutta sömn jag får under ett varmt duntäcke och veta att jag lever här och nu och ska få sova och drömma.

Sen gillar jag mamma och hennes mans sommarstuga också, det är mysigt där uppe mitt i skogen med sjön som det första man ser när man vaknar. När jag sovit där (var visserligen ett tag sen nu) och kollat ut över sjön och solen som gått upp på sommarmorgonen har jag alltid njutit, fåglarnas kvitter och tänkt att ”jag lever här och nu”.

Det är mina olika favoritplatser, kan inte välja något annat.

2 Comments

  1. Förstår att dessa platser är favoriterna. Lät underbart alltihop 🙂

    Svar: Nej usch & fy. Morfin vill jag inte ha längre. Vet inte vad jag ska ha för smärtlindring.. 🙁
    Avnavlings-artikeln du skickade blev jag som vanligt inge klokare av. Dom tyckte ju olika där. Sen var det negativa saker som kunde uppstå av att man tog av den senare oxå. Åhh så svårt & veta hur man ska göra..

    1. KackMarie – Jag tror inte egentligen man ska ställa in sig på smärtlindring, man vet när man ligger där vad man vill ha eller inte ha. Det låter konstigt men så är det. Tex lustgas tyckte jag var helt underbart men andra kan tycka att det är skit. Man ska nog mer bara komma dit och känna sig för. Du kanske känner på förlossningen att du inte behöver något alls, eller ber om EDA fast du inte tänkt det. Är inte förens man föder som man helt vet vad 🙂 .
      Som jag förstått det med sen avnavling så är den ända grejen att det blir jobbigt för BM när dom ska ta ett stamcellsprov, men annars finns det bara fördelar. Jag tror helt på att sen avnavling är bättre än att inte ta det. För jag tänker att det är rätt självklart att bebisen behöver sitt blod framför att forskarna får sina stamceller för forskning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa