Författarens egna ord. Miss fegsnöre.
Författarens egna ord.

Miss fegsnöre.

Vet ni om såna här är bra?
Förut hade jag en säkerhetskedja som man liksom hakade på handtaget, men så flyttade jag till den här lägenheten och inte haft någon. Jag är rätt paranoid (erkänner det) och sover rätt dåligt på grund av att jag ofta drömmer om inbrott. Så min fråga är. ÄR dessa lika säkra och trygga som såna man hakar fast vid dörrhandtaget?

Clas Ohlson - SÄKERHETSKEDJA MÄSSING

Bilden är från Clas Ohlsson och går att klicka på.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: