Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Fika & måltider

Pizza.

Jag och William drog ut till Kniva efter att mamma och hennes man varit hit. Var riktigt skit väder och snön värkte ner och jag tyckte det var rejält läskigt att köra halt och jag körde 60-70 hela vägen kände mig som en kärring men hellre de än att köra åt helvete liksom. I alla fall så spelade Björn, hans mamma och bror spel där så jag och William kikade lite. Fick sen fika och pratade lite. Efteråt åkte vi hemåt så jag beställde en black and white pizza på Z-krogen. Begav oss hemåt, William kikade på julkalendern och nu har han fått gå och lägga sig, själv ska jag strax ta bort sminket och kanske krypa ner i min säng också.

Pizza

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa