Fika & måltider

Pizza.

Jag och William drog ut till Kniva efter att mamma och hennes man varit hit. Var riktigt skit väder och snön värkte ner och jag tyckte det var rejält läskigt att köra halt och jag körde 60-70 hela vägen kände mig som en kärring men hellre de än att köra åt helvete liksom. I alla fall så spelade Björn, hans mamma och bror spel där så jag och William kikade lite. Fick sen fika och pratade lite. Efteråt åkte vi hemåt så jag beställde en black and white pizza på Z-krogen. Begav oss hemåt, William kikade på julkalendern och nu har han fått gå och lägga sig, själv ska jag strax ta bort sminket och kanske krypa ner i min säng också.

Pizza

Related Tags:

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: