Jag är verkligen inte PS provs men idag fick jag lov att “fejka” en bild. La ut Harry Potter dvd-filmerna på tradera och eftersom 1 var hemma hos mig och resten av filmerna hos Björn så bad jag Björn skicka hit en bild på filmerna så tog jag en med filmen jag hade hemma. Tänkte visa er resultatet, tycker ändå trots att jag verkligen inte är ett PS-proffs att jag faktiskt var riktigt duktig hehe.

Orginalet

Kopian.

Det ända jag tror avslöjar min komplott är nog att blixten blev på två ställen.
Men jag tror faktiskt inte det är något någon kommer tänka på.

Förresten, vill ni buda på filmerna så kan ni göra det här.

2 kommentarer

  1. Och så att den filmen är sne 😛 Men det var riktigt snyggt gjort! Fyller ju sin funktion så, spela roll med dubbla blixtar, säkert ingen som märker 🙂

    1. Malle – hehe jo de också 🙂 . Jag skulle säkert kunna fått den mer rak men orkade inte lägga ner flera timmar på de haha 😉 . MEN tack 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: