Jag gjorde en riktigt lyckad middag idag. Lövbiff, beasås och kroketter. Blev riktigt gott, köpte ekologiskt kött något jag gått över till mer och mer. Jag har någon tanke att det är bra med ekologiska grejer, kan ju ha fel men det är ändå vad jag tror. Brukar ni handla mycket ekoprodukter?

I alla fall så har jag pluggar och spelat the sims 3 idag, mina simmar har redan lyckas få tvillingar två gånger, dom har nu 6 barn sammanlagt varav 5 tjejer och en kille (barnen alltså, det är ju en mamma och pappa också). Ska snart fortsätta att spela, blir alltid helt fast i det där farliga spelet. HAHA.

Söndagsmat

Middag

Hade ljusen tända då det är fjärde advent!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: