Eftersom det igår var så roligt att göra detta (tyckte jag), så gör jag det en gång till. Idag får ni gissa vad detta kan vara. Imorgon kommer svaret, men fram tills jag publicerat svaret är det okej att gissa. Den som gissar rätt kommer likt förra gissningen få länkning i bloggen.

7 kommentarer

  1. […] _fameblogger_tracker.track_pageview(); Svaret till bilden. december 20th, 2010 | Author: adminDen här gången har ingen haft rätt. Men ni har varit NÄRA. Publicerar bilden på vad det föreställde och strax kommer det upp en ny […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: