9 kommentarer

  1. Det första jag tänker på är tapet. Men den ser lite gör glansig ut. Men kommer inte på något annat så min gissning är Tapet. 🙂

    Sv: Ja visst är det. Men jag gillade det bättre förr. Nästan ingen jag känner tycker om lussebullar. Så kan inte bjuda på fika. Så jag och Joline får mula i oss dom själva. 😀 Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: