Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Sova borta

Ska sova hos Björn i natt så befinner mig i hans soffa och glor på sagan om ringen i bakgrunden är reklam nu. Björn glor på boxer på sin dator alltså han tittar på abonnemang. Han gjorde jätte god thaimat idag sjukt gott var det, william sover.

Vad gör ni alla ikväll?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: