fbpx
Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Rusta och Jysk

Drog i väg på rusta och jysk idag. Men handlade inget, eller jo sån där länga med mars godis och en cola. Men inget mera. Sen åkte vi hem. Åt 2 mars och drack en colan och såg på familjen annorlunda och antar att jag härdar nu men jag var inte imponerad faktiskt. Förra året tyckte jag det var roligt men nu kändes det inte alls lika kul, eller så var det dom två nya familjerna jag inte direkt tyckte var så underhållande. Tror inte jag kommer att kolla nästa vecka. Eftersom jag normalt inte ens ser på tv för jag tycker inte det är så intressant med tv så är det inget som folk behöver hänga upp sig på. Jag ser typ på serier ibland men oftast är jag såna som inte ens gör det, jag orkar liksom inte följa saker på tv:n. Som Idol till exempel, tyckte det var underhållning första säsongen när William var i magen och nyfödd och Darin var med. Men sen blev det så där same shit typ, samma kändes nu med familjen annorlunda jag är nog sån som ser såna där verklighets dokusåpor en säsong sen så ger det mig inget mera. Känns elakt att såga saker så där, inte för att jag känner folket men för att det är lättare att såga och säga saker om tv-serier som utspelar sig i andra länder än att häva ur sig saker i Sverige, inte för att jag tror att någon av dom skulle läsa här HAHA, som folk som medverkat i Idol och familjen annorlunda utan mer att det känns som man snackar skit om folk.

Inser att jag egentligen är fånig för jag har ju rätt till min åsikt liksom. Jag menar skulle jag vara med i tv, skulle det inte heller vara underhållning. En dag med Madeleine, jag går upp duschar, väcker William. Följer honom till skolan, går hem och pluggar, går ner till skolan för att hämta William. Går hem, lagar mat, familjen spelar tv-spel. William ska nattas, boken ska läsas. God natt och sov så gott.
Jag beger mig till datorn, fördriver en stunds “egen tid” på kvällen med att blogga om mitt sagolika äventyr av dagen. Egentligen så berättar jag inga sagolika händelser, det jag berättar är mina tankar som poppar upp som små rosa elefantmoln i mitt huvud och bara måste UT nu. Sen att jag berättar vissa grejer ibland är ju sant men inte fan skulle mitt liv vara roligt att filma, så det handlar absolut inte om den saken att jag ratat, ensam mamma söker, familjen annorlunda och idol. Nej det är mest att jag har så förbannat svårt att titta på saker från någons vardag och tycka att det är underhållning. Men det är ju jag liksom, du är du, jag är jag och alla har vi olika drömmar och intressen.

2 Comments

  1. Detta var ett inlägg som jag har svårt för att läsa. Men som sagt, det är bara på din blogg som det blir jobbigt. Måste vara för att du har så litet mellanrum mellan rederna.. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: