Sjukdomar

Lite av en oro.

Imorgon ska jag på återbesök på vårdcentralen klockan 10,15 och jag erkänner att jag är oroad. Egentligen borde jag inte vara det. För hon sa ju liksom att allt såg ut att vara inom ramen vad som anses vara normalt men jag blir ändå nipprig när det kommer till saker så där. Tänker OM. Hur som helst ska fråga henne (om de är samma) om jag får ta bort den ändå. Menar vad ska jag med ett födelsemärke till? Inte direkt så att den ger mig världens glädje kickar.

Så imorgon då, gå ner till vårdcentralen och gå hem. Blir en liten promenad. Funderar om jag eventuellt ska plocka med mig systemkameran om jag orkar och fotografera lite av Falun, men beror på. Samtidigt känns det aningen tråkigt att gå runt och fota träd och byggnader. Skulle hellre vilja ha någon som kunde ställa upp som modell, men folk jag känner skyr kameran som pesten och står hellre bakom en framför. Trist, annars kunde jag lekt lite fotograf i brist på annat imorgon. William vägrar också kameran mer och mer, han tycker det är jobbigt och sånt.

Nä om jag skulle gå och lägga mig då.

Sov så gott alla pullenullor därute!

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: