Åh jag älskar känslan efter att ha gjort något hemma. Så nu, jag har precis tagit och städat ur sofforna. Inte dammsugit alltså utan tog och rengjorde dom med först läderrengöring och sedan sånt där mjukrengörande. Nu ser soffan helt skinande ren ut och jag märkte likt alltid när jag rengör sofforna var barnen befinner sig. Barnen = William och hans kompisar, den soffan var verkligen skitig fick städa den jätte länge innan det blev så rent som jag ville ha den. Williams fåtöljöverdrag ligger nu inne i tvättmaskinen med vanish eller hur det nu kan stavas och blir rent de också. Älskar verkligen att ha fint hemma det är en känsla som får mig lika glad varje dag.

Skrev klart tentan gjorde jag också. Blir att gå och handla idag sen. Lite smått och gott så man har något att äta i veckan S. William kommer hem vid fem/sex och jag längtar i mängder.

Hjälpte Beatrice att skaffa egen domän också, så har fört över delar av hennes blogg till den. Jag vet dock inte om hon vill att jag ger ut namnet på bloggen så därför så skriver jag inte ut det.

6 kommentarer

  1. Jag vill oxå orka med att städa & göra rent. Det ser för jäkligt ut här hemma & kära sambon får det aldrig riktigt rent när han städar.

  2. Härligt va duktig du är ,ja visst blir man glad när man känner sig duktig 🙂

    åhh . måste kolla upp det med plankorna ! 🙂

  3. Är kul att städa då det syns resultat efter! 🙂

    Haha nä jag är inte heller speciellt förtjust i makaronpudding.. men det Är mat.. och enkelt att slänga ihop 🙂 Blir matlådor till skolan och jobbet 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: