Dark Mode Off / On
Questions & Answers

3dje dagens bild: En bild på någon i din familj

Haha owps! Jag hade ju redan tagit på min familj. William alltså, min familj (mamma osv) vill inte vara med i bloggen tror jag? Så hur gör jag då?
Får väl bli en till bild på William kanske 😉

William är trött så här på morgonen.
Vi sov hos hans pappa i natt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: