Lär börja bege mig till faluvårdcentral nu. Är nervös… Ska kolla det där födelsemärket igen och jag får lite små ångest. Tänkte vara ärlig och säga det idag att även om det inte växt så får dom gärna plocka bort det för ångesten jag får varje gång jag ser det där födelsemärket är fan inte kul. På vägen hem ska jag gå in på supermarket och hämta ut ett paket. Det är en födelsedagspresent till min mamma. Hon fyller jämt nu den 30:onde, så jag och syskon har gått ihop och köpt en fin present till henne. Tror hon kommer bli riktigt glad över den faktiskt.

Hon, hennes man. Min yngsta syster som är 13 år och hennes kompis kommer åka till Tallin samma helg som hon fyller så det ser inte ut som vi kommer ses vid hennes födelsedag. Men vi får väl se när vi ses.

NÄ lär springa i väg så jag hinner till vårdcentralen i tid.

6 kommentarer

  1. ja man får unna sig det ibland 🙂

    Haha jamen då gör en matlista inte så mkt nytta 🙂

    Du , jag skulle gärna ta lösenordet till dina skyddade inlägg om jag får .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: