Tv-serier, film & musik

I väntan på favoritserien.

Är med i The secret life of the american teenager gilla grupp på facebook, NU är datumet ute den 28onde Mars kommer dom nya avsnitten. BLEV ååååig i hela kroppen men det är ju fan två månader dit. Längtar som fan, såg att Adrian fått mage och att Amy friar till Rickey! Jag bara MEN va fan så kan ni väl inte göra?! Ge en sån himla stor tailer och så får man endast se de lilla. Vill verkligen att den serien ska börja igen, den ända serien jag längtat efter avsnitt så mycket i förut är ju Charmed. Andra serier kan jag liksom “vänta in” men the secret life är så där att jag bara väntar och känner mig rastlös när det inte går. Typ går hela veckor och väntar och sen när jag ser avsnitten sitter jag och gråter och bara “ÅHHH den är så bra”. Haha, ja jag är en fjant men jag bokstavligt talat älskar den serien!

Dagen har bestått av högskoleplugg. Ska väl ta och fortsätta med det imorgon. Annars är det väl helt okej typ. Ska skriva lite ikväll efter jag nattat William. Han håller just nu på att ta ett bad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: