Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Off to Högskolan I Gävle.

Dags att bege sig till Gävle igen då. Är så himla trött så ögonen går i kors. Har dock tur att bussen går utanför här så tänkte att jag går ut runt prick sju. Den går fem över sju från bussterminalen men står hellre och väntar några minuter en att riskera att se hur bussen drar förbi.

En heldags borta från Falun, men är rätt lugnt ändå. William slutar vid fyra så då ska vi hem och mysa tänkte jag. Sätta oss och bara gosa i soffan en stund innan han beger sig till kompisar.

Han var så sjukt glad över sitt Dsi igår så jag antar att han kommer längta tills det kommer med hans pappa hem hit i eftermiddag.

Fan va stressad jag känner mig. Hoppas ni alla får en jätte fin dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: