Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Överarbetad.

Huuu, jag orkar inte ett seminarium till idag, men då börjar det ena 15:00-16.30 känns ju fan inte som jag kommer palla det. Har just nu studiegrupp, men känner mig helt seg i huvudet. Kokar för stunden en kopp té bara två veckor kvar av de här pressade schemat sen blir det inte alls lika många kurser vilket jag ser som ett stort plus.

Är väl lugn annars. William är i skolan men kommer hem om någon timme. Han ska på träning idag, han har fått börja på lite sportaktiviteter och det ser jag som väldigt positivt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: