Haha ni vet från den där reklamen. Jag glömmer aldrig när Lisa berättade för mig om den och jag sen satt och väntade för att se. Alltså varför göra en reklamfilm om såna besvär? Om man har diarré då letar man väll upp hjälpen själv eller?

Jag blev dock att se lika panik färdig ut som henne idag hon från Hjälp! Diarré reklamen alltså. Jag fick världens magknip och fick springa in till toaletten. Har ni tänkt på de någon gång? Just när man råkar ut för sånt, vilket uttryck man får hela kroppen bara AAAAH fort spring för livet! Jag undrar om det kanske är i samma stil som när man har någon jagande efter sig? Menar typ en mördare om inte paniken är den samma, man springer för sitt liv. Hur som helst jag tror det kan ha att göra med mitt fusk med laktosen. Dock sa William sen att han behövde gå men vet i fan? De kan han ju behövt i alla fall. För mig var det dock frågan om liv eller död. William stod utanför och ville in och ja NEJ för sjutton ta andra toaletten. VARFÖR ska han ta samma som mig när vi ha två?! Det fick mig att tänka på gången när jag, Lena och Anna varit ut här i stan och festat ihop. Jag har för mig att alla vi tre sov i min dubbelsäng fast jag sedan gick och la mig på soffan? Hur som helst jag vaknade och var sjukt bakis, jag spydde och spydde så hör jag Lena utanför, SNÄLLA Madde kan du öppna jag måste spy. Jag bara, NEJ men snäll värdinna som jag är öppnade jag.

Sen varvade jag och Lena toaletten och det var panik. Hennes sambo kom sedan för att hämta Anna och Lena och han såg mycket road ut och uttalade sig i stil med “VA roligt att se någon annan må dåligt för en gångs skull”. Tack så mycket *S*.

Jag hatar det där när man spyr. Minns den gången när jag riktigt drog mig fram över golvet. Jag var 18 och bodde i Orsa. Kvällen innan hade jag druckit två vinare och jag mådde inte alls rättvist tyckte jag. Jag drog mig på fram till toaletten och mina vänner som låg i vardagsrummet bara, MEN Madde mår du dåligt? Jag bara, DÅLIGT?! JAG vill döö.

Jag förstår inte varför man utsätter sig för sånt där? Är på grund av såna saker jag dricker så sällan. Minns också när jag och Linn var på kåren och jag av misstag råkade spy ner hela ytterdörren på vägen ut. Jag mådde verkligen USELT. Gick hem och spydde hela natten och hela dagen efter. Linn tog dock en promenad hem till mig på kvällen, vi åt chips och tyckte synd om varandra har jag för mig? Tror hon jobbade den dagen till och med? Var de inte så?

Det var sån dag när jag var extremt liten *S*. Förstår inte hur man kan behöva spy på det där viset. Bakfylla och magsjuka. URK!

Finns verkligen roligare saker i livet.

5 kommentarer

    1. Michelle – ja eller hur 😮 . Fattar inte varför, borde ju kunna vara lite så man ska slippa den stressen i alla fall hehe

  1. Håller med dig helt & hållet. Förstår inte folk som aldrig lär sej. När det gäller drickande alltså. Jag själv har oxå haft mina fyllor i ungdomens dagar & lärde mej verkligen efter det. Så jag har verkligen en gräns. Dricker sen oxå väldigt sällan pga det. När jag väl dricker slutar jag direkt när jag känner att gränsen är nådd, för att slippa må sådär dåligt. 🙂

    Svar: Jaså ni ska oxå till Orsa. Hade varit roligt om vi hunit setts. Men det är ont om tid förstår jag när ni bara är där över dagen. Kanske får hälsa på om jag tar den vägen förbi Falun när jag åker uppöver senare ngn gång framöver. 🙂 Nu har man ju gott om tid när man är mammaledig menar jag.

    1. KackMarie – Blir så snabbt över dagen ja tyvärr 🙁 . Men du får jätte gärna kika förbi om du ska hitåt. Skulle vara jätte kul 🙂

  2. Svar igen:
    Glömde ju om Fia. Det är en folkhögskola här som har en del som är inriktat till personer med asperger, med inriktning på bla teater, som Fia gärna vill hålla på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: