Har nyss nattat William. Dagen har gått sjukt fort har knappt ens hunnit med den här dagen faktiskt. Kändes som den började och slutade lika snabbt.
Ska se en unge i minuten tänkte jag sen ska jag sova. Mår skit över att jag inte har bantat som jag tänkt mig. FAN, gick ju så bra den där helgen sen fuskade jag när William kom hem. Känns så dumt att liksom inte äta riktigt när han är hemma. Men får köra ägg imorgon då. Ska laga pannkakor åt honom.
PÅ tal om bantning insåg jag att jag glömt dricka mina linfrön fan också lär göra det på en gång.

Sorterat kort har jag gjort också. Flera stycken dock som jag är osäker på datumet på. Tyvärr så hade jag oturen att ha en kamera förut som jag skulle ställa in datumet på varje gång man laddade batterierna på kameran. Blev ju till sist att man sket i det liksom. Men genom bloggen och alla mina inlägg så har jag i alla fall lyckats att sortera rätt så många.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.