fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Lite av dagen.

Blev barnens skidspel idag så William åkte för tredje året i rad. Han riktigt gillar att åka längdskidor min grabb. På tisdag ska dom åka slalom med skolan, får se vad han tycker om det.

Dagen har gått på fort. På skidspelen tog William “långfilen” vilket var längsta banan för barn. Är kul att han gillar skidor själv hatade jag det.

Har gått igenom kort från 2003 och framåt. Jätte spännande, lagt i rätt mappar och sånt. Hittade massor med William från han var bebis och mindre. Flera när han lekte med sina bebiskompisar. Var så kul att se, dom har förändrats så mycket allihopa. Nu när man ser dom är dom så stora, man kan inte fatta att dom vuxit upp och blivit så stora alla småttingar.

Vill ni se bilder från skidspelet finns dessa under det här inlägget. Det bara bara att kika. Nu måste jag gå och sova. Eller ja lägga mig och sova.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: