Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Uppsats i matematik.

Idag tänkte jag försöka skriva min uppsats i matematik. Dock har jag totalt kört fast, vet inte alls hur jag ska börja och vilket ämne jag ska diskutera. Finns ju miljoner saker att skriva om barns matematiska begreppsbildning. Men här sitter jag och vet ingen början. Duktigt gjort av mig? *Hehe*. Började med att skriva min rubrik för inledning och tänkte, vad ska jag skriva om?

Jag har redan redovisat ämnet geometri så det känns ju märkligt att fortsätta skriva om detta, trots det tycker jag ämnet är lättare att spinna vidare på då geometri finns i vardagen. Det känns som att jag borde kunna använda barns uppfattning om former till något bra. Men blir osäker, kanske skulle välja någonting annat. Lär nästa ta och gå igenom allt jag skrivit ner under seminarierna så att jag kanske kan finna en intressant utgångspunkt. Imorgon ska jag skriva mitt arbete i svenska som andra språk tänkte jag, göra klart tentamen där. Två uppgifter på samma vecka, men helt okej för min del. Är rätt skönt att bli klar med saker.

På måndag börjar jag läsa språkstruktur på Karlstads Universitet, en distanskurs. Det ska bli riktigt spännande.

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa