Personalfest och fixad.

Då är jag fixad, det gäller att vara ute i tid. Hehe, tidsoptimist är jag långt ifrån snarare tvärt om!

William sitter i soffan och kikar på tv, lilla stackaren!
Jag drar om cirkus en timme, ni får se hur jag ser ut nu IMORGON. Tänkte nämligen hålla det lite halvhemligt men jag är skitnöjd!

Puss på er!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Personalfest och fixad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: