Dark Mode Off / On
Böcker

Snoppar och snippor – Michael Alonzo

Hittade en bra bok. William har i flera veckor nu sagt att han vill veta hur en snippa ser ut, varför har flickor snippor och pojkar snoppar är en daglig fråga. Eftersom jag och Lisa ska göra ett arbete om sex och samlevnadsundervisningen för de yngre åldrarna googlade vi efter böcker. Denna kom upp, den kommer gå att köpa från och med den 18 april. Jag beställde den av två skäl. Dels för utbildningssyfte och dels för Williams skull. Har ni nyfikna barn? Köp Snoppar och snippor boken till era barn.

Snopp och Snippa är en rolig och spännande bilderbok om kroppen för barn 3-6 år.

Du får veta när det bestämdes att du skulle få snippa eller snopp.
Du får veta hur det går till när flickor kissar och du får se hur en snopp ser ut.
När får flickor bröst och varför får pojkar skägg?
Och är det någon skillnad på ett flick- och pojkskelett?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: