fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Smoothie

Sommaren 2011 närmar sig med stormsteg och jag får därför se till att äta därefter. Tråkigt egentligen för jag tycker det är drygt att vara nyttig. Älskar godis,och mat. Men vill man vara fin får man lida pin sägs det ju.

Gjorde mig en smoothie och de är gott i alla fall.
Denna med laktosfri mjölk, banan, jordgubb, havregryn och krossade loppfrön.

Related Tags:

4 Comments

  1. hehe, jag är som du, ääälskar sötsaker och god mat och det är banne mig svårt att jämt vara nyttig tycker jag 😉
    Men smoothies är ju både smaskigt och bra! Borde göra det oftare hihi

    1. Tova – Visst är det gott 😀 . Älskar verkligen smoothies och godis då, men nu får jag försöka mig på att ändra min kost lite fram tills sommaren :-p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: