1 kommentar

  1. Härliga bilder 🙂

    Svar: Det som ska rensas ur här hemma, prylar & kläder, är nog inget som går att sälja. Lär inte få många kr för det. Tycker inte det är värt att lägga ner tid på att försöka få saker sålda som man ändå inte får mkt för. Hade jag haft mer egentid så hade jag nog kunnat göra det. :p Kommer ha fullt upp med att packa & greja inför flytten & sen att packa upp & göra i ordning. 🙂
    Däremot ska jag nog sälja Teds urväxta kläder sen på tradera. Dom tar inte lika mkt plats att förvara så länge. ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: