Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Photos of the day.

Köpte ett set med (Målarbok, ritblock, kritor och tuschpennor) till William på maxi för 39:- kr. Han blev så glad och nöjd, då han verkligen ville ha det. William har varit totalt ointresserad av att rita innan, nu sen han började skolan målar han och skriver och är så intresserad. Är riktigt kul att se.


Ritkit


Ritar

 

3 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: