William är ju hos Björn så egentligen borde jag ha all tid i världen att skriva. Ändå tycks jag alltid ha minst tid när William är hos Björn, märkligt?!

Jag och Lisa tog en timmes promenad igår, sen vid fem tiden kom brossan hit. Vi såg på the big bang theory och lite mer av första säsongen av Charmed (förhäxad). Vi började se den förra helgen och igår såg vi alltid lite till. Brossan tycker den är bra, idag hittade jag del tre på blocket för 100 kronor så köpte den, nu saknas endast fjärde och åttonde säsongen sen har jag en av mina favoritserier komplett. Charmed är egentligen den serien som jag verkligen varit besatt av, jag såg varje avsnitt och jag grät bokstavligt talat när serien lades ner. Var så besviken…
Sen har jag första säsongen av The secret life of the american teenager också , den serien gillar jag nu. Fast det är ju mer naturlig serie, Charmed och the vampire dairies som är så där övernaturliga gillar jag på ett annat plan, det får mig att lämna “verkligheten” för en stund. Sen gillar jag; Pretty Little liars & the Walking dead också.

Vad följer ni för serier?

2 kommentarer

  1. the secret life of the american teenager (fast det vet du ju :P), one tree hill, cougar town, true blood, vampire diaries, desperate housewives, supernatural, big bang theory, fringe, glee, how i met your mother, bones, grey’s anatomy…. oj, va mycket det var 😛
    Men följer allt lite i vågor, en i taget ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: