Dark Mode Off / On
Hälsa & motion

Minus!

Ställde mig på vågen i morse. Redan igår reagerade jag på att jag förlorat två kg utan speciell ansträngning idag, ETT kilo till! Tre kilo helt utan att ha gjort någonting, ja mer än att äta middag. Whooo! Det betyder att jag är på rätt väg. Fortsätter det så här kanske jag fått ner mitt första delmål tills på måndag. Hoppas, hoppas, hoppas!

Min kropp är märklig, jag går alltid ner snabbt till sommaren. Det är som den ställer in sig på att nu är det vår och sommaren snart här nu ska kilona bort. Egentligen kanske det inte är så märkligt, jag menar jag rör mig knappt utanför huset mer än upp och ner till Williams skola vintertid. Det är ju ingen hemlighet att jag hatar vintern.

Nä ska plugga lite, brossan skulle hit vid fem sa vi. Får se vad vi ska göra då. Se på nån film är ju givet men annars har jag eller vi inga planer.

6 Comments

    1. Tack 😀 , haha eller hur. Så drygt att röra sig på vintern. DE är ju kallt. Jag hatar kyla, finns en anledning till att man sover i duntäcket även på sommaren :-p.

  1. Jag önskar jag kunde gå ner lika fort, men nepp. Det tar mig en vecka att gå ned 2-3 kg men bara 1 dag att få tillbaka dem :/ jobbigt. Men nästa vecka ska jag fan träna och förbränna alla onödiga kilon 😛

    1. Chicmommy – De känns riktigt skönt faktiskt 😀 . Jag ska ner fler 😉 . Går säkert fort för dig att komma ner bara du börjar. Jag brukar få vara rejält hård mot mig själv. :-p

  2. Åh vad härligt. Grattis till dom kilona..;-)
    Känner att jag också måste ta tag i vikten men tiden har inte räckt till.. Skulle vilja börja träna igen..

    1. Sarah – Känns riktigt bra 🙂 . Går säkert fort för dig att bli av med några också. Är egentligen motivation som är mitt problem med bantning och de faktum att jag gillar god mat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.