Jippie! Här bes det till toalett-guden. Missade på grund av detta ett seminarium i morse klockan 9.00-10.30 kändes ju mindre roligt, sov av förståeliga anledningar vid den tiden. Kände mig usel när jag insåg att jag missat att ha seminarium. Fan också liksom.

Ska ha ett i specialpedagogiken nu, får se hur mycket man orkar. Kan helt ärligt säga att jag hellre legat i sängen och känt mig döende än att sitta här och låtsas vara pigg… Jag känner mig halvt död, magsjuka! Det enda positiva med magsjuka är ju att det blir en gratis tarm-sköljning gudarna ska veta att man förlorar många överflödiga kilon på magsjuka. Man kanske borde vara tacksam? En förkylning tar ju inte direkt bort något, ja mer en snor då.

Nä ska ta och se om jag kan dricka lite vatten. Mat, det är det inte ens frågan om.

6 kommentarer

  1. fy för magsjuka 🙁 det e nåt utav det värsta jag vet 🙁

    ja se på filmerna jag vart faktiskt glatt överraskad:P
    krya på er nu. kram

  2. Ja , jag har inte ont i njurarna ännu . Undrar jag om man kan få ont i typ njurarna om man har ägglossning eller om det känns som om det är njurarna man har ont i . Konstigt !

    Åh din stackare att du har magsjuka , fy fanken . Jag lider verkligen med dig , jag hoppas verkligen det går över.

    Krya på dig kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: