Som jag trodde, William blev sjuk. Hade det på känn redan igår kväll. Han har hostat och snörvlat hela natten och vaknade i morse med rejält halsont. Såna här gånger är jag så glad över att läsa på distans, hade jag läst på campus hade det ställt till med problem. Nu kan man vara hemma med sitt barn utan problem och pyssla om honom.

William sitter nu framför tv:n under en filt, har ni några tips på vad man kan göra med en förkyld kille? Sitta framför tv:n en hel dag känns ju inte direkt ultimat. Gör gärna nånting. Så kom med lite roliga tips för en snart sjuåring och hans tjugosjuåriga mamma att underhålla sig med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.