Tweenieåldern

En vanlig morgon i Falun.

Igår morse kom William in till mig med sitt DsI och la sig bredvid mig i sängen. Passade på att ta dessa bilder.

6 Comments

  1. fin kille du har:)
    SV: ja å min lille kille har en tendens att alltid slå i huvet, han kan väl slå sig någon annanstans om han nu måste:P typ benen eller nå där det inte syns lika tydligt. hemskt när det e i ansiktet tycker jag, så mycket fint som kan gå sönder 😉 lika det andra ärret bredvid ögat, hade han träffat 1 cm närmare ögat så vette tusan om han hade haft det kvar :/ kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: