Åh avsnittet idag gjorde min tårögd. Nästa vecka är det tydligen 2 timmar långt avsnitt om jag förstått det hela rätt. LÄNGTAR, blir bröllop då om allting blir som planerat. Spännande till max. Sen är det samtidigt säsongs avslutning men nya säsongen börjar den 6:e så det blir en långkörare hela sommaren vilket känns toppen, om jag förstått det hela rätt. Tydligen beror detta på att dom bytte datumet för avsnitten från januari till mars i år. Älskar verkligen den här serien och tycker alla borde följa den. Den fjortonde börjar pretty little liars igen. Tv-sommar att se fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.