Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Vilken underbar morgon.

Ja solen lyser med sin frånvaro då tyvärr, men annars. Vaknade fem i fem och gick upp en halvtimme senare, då jag gick upp så pass tidigt har jag hunnit bli klar redan. William spelar Dsi i soffan, tänkte faktiskt roa mig med att stanna med honom i skolan en sväng idag. Ska träffa Lisa vid tio men tänkte att jag kunde vara med William en timme eller så, tills dom ska ut på rast, sen kanske jag kan ta mig en liten promenad i väntan på att träffa Lisa. Ska kika på jeans på stan tänkte jag.

Vad ska ni göra idag? Vad har ni för väder, själv väntar jag fortfarande på sommaren… På onsdag klockan jag ha ljusparty är du intresserad av att beställa kan du ju höra av dig.
5 dagar kvar till rockstad Falun, som jag längtat!

Innan uppträdandet (temafest på Williams skola 19/5)


Uppträder


Sjunger

5 Comments

  1. hej tack för komentaren jag fick du kan möjligt vis ite börja föllja min blogg genom blogglovin skulle betyda mycket :I)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: