Avsnittet
Tv-serier, film & musik

Avsnittet

Såg dagens avsnitt av the secret life of the american teenager två avsnitt idag och nu vet jag inte om jag vill kolla nästa vecka. Öglade igenom en spoiler i höstas, dock tänkte jag att det inte kunde vara sant. HAR helt enkelt valt att vägra tro på det, men nu är det konstaterat och jag kommer grina ihjäl mig på tisdag. Kommer ju titta men vill inte se, förstår inte syftet med den saken det kommer ju kännas så himla sjukt hemskt. Sen tänker jag det är tonåringar/unga vuxna som följer serien är övertygad om att detta kan få dessa att kanske inte ens väga skaffa barn. Hemskt avsnitt, kommer verkligen grina ihjäl mig som sagt.

Dagens två var helt underbara, grät en smula i första avsnittet av de två. Så vackert!

20 Comments

 1. Hej du, nu kommer jag vara jättejobbig och du kommer hata mig for life! Men, jag köpte webbhotellet, de gick med att jag kunde betala för 3 månader åt gången. Har du tid att fixa med det sen? Just nu har jag inte pengar men typ i slutet på månaden eller så? 🙂 Bloglovin har också ändrat adressen nu, så allt följer med. Kram!

   1. Åh… Misstänkte det var det när du skrev att du skulle gråta.. Och misstänkte även att det kanske va nåt sånt när de satt där andra vändan i senaste avsnittet.

     1. Malle, verkligen. Känns ju som hela bröllopet var för barnets skull och nu, ja man vet inte. Jag kommer då gråta som fan. Är jätte känslig för sånt.

 2. SV: Haha men så mycket som har strulat, fram och tillbaka och så ytterligare en gång stackarn! ;P Jag ska räkna lite på ekonomin när jag kommer hem så får vi se när jag kan betala dig, kanske redan idag. Men du behöver inte brådska med flytten, de kan du ta när du känner att du har tid. =) Är det fortfarande 200kr för de då eller? Kram

 3. Jodå jag har kvar alla uppgifter så som det var.. De där konstiga nummret, kontot eller vad det nu var du skaffade har du kvar uppgifter på det? Annars finns de nog i min mail. jag har inte ändrat något förutom lösen på min blogg. Men ska kika sen så hör jag av mig kram 🙂

 4. bytte lösenord på bloggen nu, till de jag hade sist om du har de uppgifterna?

  Alltså bloglovin har ändrat adressen till http://www.mammabea.se så om jag flyttar bloggen, och ändå använder samma domän så följer väl alla med automatiskt ändå, eller?

 5. Hej gumman! Tänkte bara tala om att vi har det bra, men det är fruktansvärt varmt. ca 25-30 ute och 28-32 inne på hotellrummet… Saknar er! Puss o kram

  1. Mamma – Va härligt det låter, helt underbart 🙂 . Saknar dig också. Melissa kommer hit på lördag så får ni vägarna förbi kan ni ju kika in. Puss och kram!

  1. Förstår att du hakat efter när du har så fullt upp, praktik, ella och skola =), tv är ju inte prio ett direkt =p. Du får se när du kan =D, nästa avsnitt kommer dock vara rejält hemskt =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: