Dark Mode Off / On
Naturfotografering

När glanstrollslända mötte frosten.

På gräsmattan låg den utanför Björn i Kniva. Stelfrusen efter natten mellan lördag och söndag. En dag levde den, dagen efter var den död. Det fanns något så vackert med den att jag var tvungen att fotografera den för att bevara det fina. Arten fick jag veta är en mindre Glanstrollslända, och bilden jag tog i söndags får ni alltså idag se i bloggen.

14 Comments

    1. Djur har det tufft ?. Trollsländor är fina. Fin bild du fick på den ??. Mm nu kommer minus graderna på mornarna att bli fler ❄️.
      Hoppas att du har en bra torsdag! Kram❣️?

  1. Trollsländor i alla olika utföranden är bland de vackraste insekter som finns. Synd att stackarn dog i kylan…

  2. Så otroligt fin bild. Samtidigt som den är sorlig. Det är något som tyvärr händer när frosten kommer. Men som sagt otroligt vacker bild du fick till.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: