Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En dusch borde gå att ordna.

Borde verkligen duscha. Gick upp vid tio och sitter fortfarande i min pyjamas. Men ska försöka fixa saken, det här är väl kanske galenskapen med att ha  en son hemma på sommarlov. Jag blir otroligt förslappad, vad gör alla idag? Jag måste ner på stan och köpa nya linser. Något jag ska göra sen när jag får jobb är att betala för en ögonoperation så jag blir av med linser och glasögon för gott. Det är sjukt dyrt att köpa linser och jag har tyvärr inget annat val än att helt enkelt betala för det då jag verkligen inte trivs i glasögon.

William är ute och leker med sin kompis, blev nyss bråk när den tredje kompisen var med. Det funkar liksom inte för dom där grabbarna att leka tre det blir jämt tjafs och bråk. Är svårt att få dom att förstå att alla kan vara med, men det här är tre killar med tre starka viljor.

Nä ska ta och duscha nu.

4 Comments

  1. Vågar du göra det? Jag har länge funderat, men inte bestämt mig än.. Sen dröjer det nog hursomhelst tills jag pluggat klart med.
    Kan inte ha glasögon jag heller. Brukar försöka nån dag då och då för att vila ögonen lite, men sist gick inte ens det 😛 Direkt jag gick utanför lägenheten kändes det helt avigt att ha glasögonen på, så de åkte 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: