William följde med Björn på lite utetripp. Jag skulle egentligen kunna plugga lite idag så kanske är de jag borde syssla med. Är inne i en lugn period där jag pluggar de lilla jag behöver, tror jag börjar studieledsna faktiskt. Vill helt enkelt bli klar någon gång, börja jobba och kanske för första gången i mitt liv ha semester.

Vad gör ni för något spännande? Solen skiner i Falun i alla fall, jag mår illa 2 veckor och två dagars illamående känns helt underbart härligt ELLER inte. Skulle gärna slippa detta, på toppen av isberget syns också blodtrycksfall som ett lite extra inslag Wohoooo!

Funderar är det något speciellt ni skulle vilja veta om mig? Något privat, mitt liv i stort? Tänker att något är det ju säkert ni vill veta så skriv så ska jag förklara lite. Kanske ni undrar över hur jag uppfattade mitt liv innan jag blev mamma?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: