Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Days of our lives.

Nu var jag smart här. I alla fall idag följde jag med Björn & William samt Williams farfar och farbror till Dalasalen och åt lunch. JÄTTE god mat så dit ska jag absolut gå fler gånger. Det var himla mysigt att äta lite ute så där. Efteråt så åkte vi till Kniva, jag passade på att fota en del. Vi tog en tur förbi ÖB och William köpte ett halsband till sin katt Harry, dock var inte Harry hemma idag så halsbandet får väl åka på en annan dag kanske.

När vi kom hem idag fixade jag pannkakor och vi åt drottningsylt till detta så gott! Sen blev det film-mys i soffan för min och Williams del, vi låg under samma filt och såg legenden om ugglornas rike har ni inte sett filmen tycker jag absolut att ni ska det, jag och William såg den på 3D bio i höstas.

Nä vet inte vad mer jag ska säga, ni får lite bilder istället.

Lunch mys vid Dalasalen.

William hade fått en såpbubblorpistol av sin farfar.

leka

A mama

William hade fått en annan grej av sin farmor också för såpbubblor.
Här råkade han vara för snabb med att dra upp den ur röret.
Gillar hur han liksom gör sån inlevelse i bilden.

Bubbellek.

Pang!

En värld full av bubblor.

Hoppar med bubblor

En bubbla på väg på äventyr?

Sådan mor sådan son, fängelsekunder it is.
(Stör mig att min lugg delar sig i mitten. Lär besöka frisören snart).

Passade på att fota Tigern Williams faster Emmas katt.

En liten tass.

Bilden blev underbar!

Körsbär

En humla

Ett bi

4 Comments

    1. KackMarie – Ja eller hur 😀 . De roliga är också att barn alltid uppskattat det vilket är spännande, annars brukar ju barn tänka; fy så tråkigt om allt föräldrarna gjort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: