Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk Tweenieåldern

Första doppet

Tog mitt första dopp igår. Blev lite foton på William i alla fall, jag erkänner att jag inte direkt ville vara med på bild. SÅ roligt tycker jag inte det är att bada. Vi badade i dammen i Kniva, passar mig utmärkt då det där inte är några människor. Kålgårn och andra badplatser här i Falun går fet-bort.

Bad 🙂

På väg upp.

Invaliden efter badet.

6 Comments

  1. åh så härligt med baaad 😀 skulle badat idag men glömde få med mig bikinin! HAHA. tack för dina fina kommentarer! 🙂

  2. Å va mysigt med bad 🙂 Ja det känns lite bättre, men nu har jag legat ute i solen och den kalla blåsten så skulle inte förvåna mig om jag blir sjuk igen :/

  3. Åh jag vill oxå bada! Men har inte kunnat efter op & då var det självklart hur fint väder som helst. Får hoppas det blir bättre framöver så man hinner med att få sig ett dopp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.