Björn och William kom och hämtade med mig till Björn en sväng. På vägen passade jag på att köpa en förlängningssladd åt brorsan att ha till sin box för tvn. Drog ut till brorsan och hjälpte honom möblera om. Blev bra, han lät som han var nöjd i alla fall. Efteråt åkte vi hem hit, så på lite förhäxad och sen åkte han hem. Imorgon blir det leksand sommarland. Ska gå och lägga mig nu, är trött. Blir mer uppdatering imorgon kväll med bilder ifrån leksand så klart. Williams sista sommarlovsdag också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: