Kikar runt för fullt efter en crosstrainer, tänkte inte köpa en ny kanske skall tilläggas. Känns onödigt, de flesta träningsmaskiner folk säger är också oanvända har jag sett. Så min tanke är alltså att unna mig en crosstrainer.

Har rejält astma just nu, höstluft i kombination med förkylning. Jag hatar att vara förkyld av den anledningen. Jag får alltid astma när jag är förkyld vilket således gör att jag känner mig så fruktansvärt trött och slut. Pumpat i mig medicin idag i alla fall så får väl se hur dagen fortskrider just nu vill jag bara ta en filt och dra över mitt huvud. Astma är absolut inte roligt, inte det minsta.

14 kommentarer

 1. Vad knepigt att din astma försämras av höstluft, min blir avsevärt bättre. Jag kan gå ut och gå och jag kan nästan springa. Men så har jag ansträngningsutlöst astma också så kanske det är något skillnad då? 😛 Tror att det i mitt fall är den råare och aningens fuktigare luften som gör det lättare i kombination med att pollenet går ner lite (är såklart odiagnostiserad pollenallergiker också.)…

  Var bara tvungen att säga det 😛 /Hanna

  1. Hanna – Jag blir alltid sämre av kyla. All astma är olika har jag fått lära mig, precis som allergi. Som min allergiläkare är förundrad över att det endast verkar vara halva jag som bli allergisk medan den andra halvan klarar sig utmärkt 😮

 2. inge kul med astma. Jag har också astma. men har lyckats träna bort den. Jag vet inte riktigt hur, men jag har fått upp mitt flås genom löpning, cykling och längdskidåkning, så nu känner jag nästan aldrig av min astma-

  Hoppas du blir bättre snart och att du får en fin helg!
  KRAM

  1. Linda – Va skönt, jag har astma som förmodligen utvecklats av min allergi. Behandlats för den men även fått veta att jag aldrig kommer bli av med den. Har perioder som är bättre men kommer aldrig bli frisk 🙁 . Kramar

 3. Ja, det är väl som vanligt individuellt med det mesta. Min läkare sa tillexempel åt mig, iom att mina allergitester aldrig visar utslag, att allergitest kan visa positivt fast det är negativt och negativt fast det är positivt. Han sa till mig att jag därför skulle klassa allt jag reagerar mot som allergi. Jag tror nog inte riktigt på denna läkare, tror nog mer på överkänslighet och att det inte visas på tester. Själv har jag kommit fram till att jag inte bör vara ute en hel vår-/sommardag och umgås med hundar samtidigt som jag äter nötter = system overload 😉

  1. Hanna – hehe känner igen det där. Jag har gått på en typ av vaccination mot allergin. Tog 3 år, blivit bättre mot pollen i alla fall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: