Jag gör ju magövningar varje dag numera. Kör plankan och dessutom situps. Kör 100 situps varje dag och sedan plankan på det, vet att man inte kan punktförbränna men jag bygger gärna musklerna just på magen, och ska ju köpa crosstrainer och hantlar så då blir det ännu bättre. Känns toppen, tycker magen känns bättre på något vis, har dock inte använt måttband men tänkte att man lär ju känna på byxorna om magen blir plattare om inte annat.

Björn lagade majssoppa till middag, var jättegott till det hade vi mörkt bröd med ost. Kändes nyttigt, sen bjöd Björn på jordgubbar och grädde. Grädde är väl inte så nyttigt men åt typ någon klickgrädde och i och med att jag inte dricker mjölk så kändes det helt okej ändå. Tror egentligen såna produkter är bättre än godis.

Hur som helst är det lugnt annars, klockan är tio nu så är väl dags för sängen snart.

2 kommentarer

  1. Hej,

    Gammalt inlägg, jag vet, men råkade trilla in här. Är själv i tränartagen och blev inspirerad av ditt inlägg. Undrar vilka magövningar du gör?

    Mvh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: