Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Hälsa & motion

Träning.

Körde lite morgonträning, kör mer ikväll. Känns skönt att ha kommit igång lite. Just nu sitter jag vid datorn, William är i skolan sedan en timme tillbaka. Det är som vanligt med andra ord, ska till min lillebror i eftermiddag. Får se vad vi ska hitta på Björn och William ska på middag hos Björns moster så då passar jag på att dra till min bror en stund. Egentligen händer det allt för lite saker den här perioden på året. Hösten är alltid lång och det känns som man får vänta väldigt länge innan man ser solen igen. Jag föredrar solen och har så alltid gjort.

Kanske borde ta och sortera lite bilder när jag ändå inte har någonting annat för mig, tanken dök precis ner över mig. Jag gör nog det, tar en kopp kaffe, en macka med ost och gurka och börjar sortera bland bilderna jag har. Så länge får ni denna bild jag i nian. Blond och alldeles för mycket smink.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d